sport tippek

2011. június 14. 20:30 - lambert

Totó játék csak ügyesen...

-A Totó játék kevésbé népszerű napjainkban,mint a múlt században volt.Ennek egyik oka talán a tippmix játék népszerűségének növekedése,a másik ok talán az hogy "munkaigényesebb" kitölteni egy totószelvényt,mint bármely mást.Persze ha valaki egy kombinációs szelvényt tölt ki,az igazán nem időigényes feladat.Igen ám de egy egyenes játék feladása a kombinációs szelvényen az nem olcsó dolog,hacsak nem jelölünk túl sok mérkőzést fixre,ekkor azonban jóval kevesebb az esélyünk a nyerésre.

-Most nézzük hogyan fog hozzá egy átlagos totós megalkotni a heti "tutit".

Először is a műsor ismeretében előveszi a tabellákat,akár újságban,akár interneten tájékozódik a csapatok aktuális pozíciójáról.Jó esetben megnézi az egymás elleni eredményeket is,ami megjegyzem nagyon fontos.Aztán először megkeresi azokat a találkozókat amiket a leginkább biztos tippnek vél és bekarcolja a megfelelő helyre.Innen kezdődnek az igazi rágódások,hiszen vannak meccsek ahol két kimenetel is valószínűnek látszik,arról már nem is beszélve hogy jónéhány esemény kimenetele teljesen bizonytalan.Tegyük fel hogy játékosunk eldöntötte a mérkőzések kimenetelét és előtte fekszik a kitöltött tippsor.Ha papírforma játékos akkor semmi meglepőt nem fogunk találni benne.Ha szerencséje van és semmi váratlan nem történik akár magas találata is lehet.Ekkor kell szembesülnie azzal hogy bizony még nagyon sok ügyes játékos volt rajta kívül és bizony a nyeremény rendkívül szerény összeg lesz.Ha több meglepetés születik,akkor meg az a baj,mivel nem találja el.No de hát mit tehetett volna,hiszen ha néhány meglepetés tippet is tesz a szelvényre,akkor a bizonytalan események eredményeit nem tudja eltalálni,mivel fixre kell tennie a vékony pénztárca miatt. - Van e vajon valami megoldás amivel a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.

Sokan próbálkoznak ma már különböző számítógépes totó programokkal és bizonyára nem is eredmény nélkül.Én most azok számára javaslok egy megoldást akiknek erre nincs módjuk vagy egyszerűen nem értenek hozzá.

- A Háromoszlopos stratégia:

A módszer lényege hogy három különböző játékot fogunk feladni,amelyek ugyanarra a fix tippsor alapra épülnek,Az első játék egyszerű papírforma tippsor lesz ahol 9 fixet játszunk és a maradék 4 mérkőzést amiben a legbizonytalanabbak vagyunk azt háromesélyre játsszuk.A második játék az úgynevezett meglepetés játék ahol ugyanazon fix tippsor mellé mint ami az első játékban volt,azokra a találkozókra teszünk háromesélyt,amelyek a legbiztosabb országos fixek.Ennél a játéknál már 5 háromesélyt teszünk.Végül a harmadik játék jön,ahol is ugyanazon fix tippsor alapra teszünk 5 háromesélyt, és itt már azon találkozókra amelyek az első két játékban fix tippel szerepelnek.

Nézzünk egy gyakorlati példát pl. konkrétan a 10.heti hétvégi játékra játszott tippsoraimat.

       1.játék "Papírforma"        2.játék "Meglepetés"      3.játék "Maradék"

1.               1                                      1                                  1X2

2.               2                                  1X2                                  2

3.             1X2                                    X                                  X

4.               1                                      1X2                              1

5.           1X2                                      2                              1X2

6.               1                                      1X2                              1

7.           1X2                                      2                                  2

8.                                                    2                              1X2

9.                                                    1                                  1X2

10.             2                                  1X2                                  2

11.             1                                      1X2                              1

12.             2                                                                   1X2

13.             1X2                                  1                                  1

14.             2                                      2                                  2

 

Látható hogy ezen a héten akadt néhány meglepő eredmény és bizony mivel az alaptippek során(az alaptip az,amely mind a három oszlopban szerepel) csak 8 találatom volt,a papírforma játék gyengének bizonyult és csak 9 találatot hozott. A  meglepetés játék már sokkal eredményesebbnek bizonyult hiszen itt olyan mérkőzésekre tettem háromesélyt amelyeket a totózók többsége biztos fixre vett,itt mint látható már 12 találatom volt. Példaként ugye most konkrétan a Dortmund veresége avagy a Milan hazai döntetlenje a Bari ellen,de ide sorolhatnánk a Bremen pontvesztését odahaza a Mönchengladbach ellen. A harmadik játék már nem hozott semmi pluszt és maradt csak az alapban eltalált 8 találat. A módszer előnye hogy nyerhetünk papírforma héten is és akkor is ha jónéhány meglepetés születik. Nem kell hozzá semmi extra tudás,persze igyekezni kell hogy az alaptippek viszonylag jók legyenek. Felhívnám arra is a figyelmet hogy nemcsak telitalálattal lehet komoly pénzösszeget nyerni,hiszen egy meglepetés héten a 11-12 találat is nagyon jól fizethet.

Joggal mondhatja bárki hogy igen,de azért 4-5 háromesélyt játszani az túl sokba kerül. Valóban így van,hiszen 4 háromesély egyenesben játszva az jelenleg 4.050 Ft,de ezért vannak a hibapontos játékok amelyekkel töredékére csökkenthetjük a költségeket. Igaz hogy így némi szerencse kell hozzá hogy meglegyen a hibátlan sorunk,no de hát azért nevezik ezt szerencsejátéknak,hagyjunk egy kis munkát Fortuna Istenasszonynak is.

A 4 háromesély 1 hibapontos bontásban már 450 Ft-ért megjátszható,az 5 háromesély ára pedig 1.350 Ft. Akinek még ez is gondot jelent,az játszhat 2-3 hibapontos játékokat is,ahol több szerencse kell és ott akár több háromesélyt is tehet a játékba.

Sok sikert hozzá!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lambert.blog.hu/api/trackback/id/tr532984311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
sport tippek
süti beállítások módosítása