sport tippek

2010. szeptember 01. 21:37 - lambert

Talán érdemes rá oda figyelni?

Üdvözletem Mindenkinek!

Mindennapi játékaim során arra törekedtem...és törekszem mai napig is....hogy pontosabban  határozzam meg tippjeimet....az egyik ilyen elgondolásom során az under/over terlületén próbáltam meg levonni következtetéseket.

Nem nehéz eljutni arra a következtetésre hogy valószinűségileg igazolható hogy két kimenetel közül (under/over) könnyebb tipppelni mint három kimenetel közzül (1/x/2).

A tippek meghatározásánál a legfontosabb lépcsőfok, hogy mérkőzéseinket kétesélybe határozuk meg és amennyire lehetséges...fixekre redukáljuk azokat. A kétesélyek meghatározásában segít az ha meghatározzuk az Undert vagy Overt. Ebben az esetben a 2,5 gól átlagot vesszük figyelembe. Ha egy mérkőzést Uderben határozzunk meg akkor a következő eredmények születhetnek: 0-0, 0-1, 1-0, 1-1, 2-0, 0-2 ebben az esetben minden egyes mérkőzéseknél számításba vesszük az X-et vagy is tippjeink nagyszázalékban 1X vagy 2X kétesélyeket kell hogy mutason.......amint látható az X az 1 és a 2 eredmények egyenlő arányban szerepelnek...és mivel a mérkőzések X-ről indulnak es tippünk alapján csak Under határozunk meg ezért meggondolandó ha tippjeink elsősorban 1x vagy x2

Azonban ha Overt tippelünk egy mérkőzésre a következő eredmények lehetnek 2-1, 1-2, 3-0, 0-3, 2-2, 3-1, 1-3, 3-2, 2-3,.......ebben az esetben a tippjeinket jobb ha 12-be vesszük hiszen az X esélye jóval kisebb matematikailag mint a többi eredmény...

Kívánok jó tippelést és sok szerencsét

Üdv: Lambert

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lambert.blog.hu/api/trackback/id/tr232265530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
sport tippek
süti beállítások módosítása