sport tippek

2010. szeptember 05. 10:43 - lambert

Hogyan veszítsük el pénzüket?

 

 

Egy újabb értékes elgondolkodtató írás az internetről.........................

 

Sokan esnek abba a hibába, hogy nem gondolják át döntéseiket, elhamarkodottan teszik meg tétjeiket, nem elemzik a helyzeteket és a velük járó kockázatokat, hanem minden további nélkül megérzéseikre hagyatkozva ugranak bele a szerencsejáték világába. Ennek következménye, a tapasztalatok alapján, a várva várt nagy és könnyű haszon helyett az óriási bukás. Az alábbi tíz jelenség azokat a hibákat emeli ki, amelyek pénzünk gyors elvesztéséhez vezethetnek, tehát elkerülendők.

1. Tétünk mindig legyen nagyobb annál, mint amennyit megengedhetünk, hogy veszítsünk. Játsszuk el a megélhetésre szánt pénzünket! Ezzel a módszerrel garantált a bukás.

sportfogadás

2. Folyamatosan változtassuk tétjeink összegét! Ennek hatására egy elhamarkodott és taktikát nélkülöző stílus áldozatai leszünk, amely Dr. Nigel E. Turner, Ph.D. amerikai kutató szerint árulkodó jele annak, hogy problémákkal küszködünk, mint szerencsejátékosok.

3. Hagyatkozzunk megérzéseinkre! Ez a teljes megalapozatlanság, ami szinte biztos kudarchoz vezet.

4. Tegyünk fel sok pénzt olyan fogadásokra, amelyeknél a nyerési esély olyan minimális, hogy az már szinte elképzelhetetlen! Ezt a módszert használva ne is számítsunk nyereményre, kivéve persze valami csoda folytán.

5. Akárhányszor csak játszunk, legyünk fáradtak, kialvatlanok, igyunk sok alkoholt és ne koncentráljunk a játékra vagy a fogadásra!

sportfogadás

6. Fizessünk olyan tippekért, amelyek nem reális (pl. 70%-os) nyerési eséllyel kecsegtetnek!

7. Soha ne olvassunk szakmai könyveket és cikkeket, valamint ne elemezzük a helyzeteket és a körülményeket! Mindig próbáljunk ki valami teljesen új rendszert és a szerint játszunk éles helyzetben.

8. Legyünk kihívóak és dicsekedjünk el tétjeink nagyságával, mert ha sokat vesztünk, akkor az sajnálatot kelt az emberekben. Ami természetesen mit sem segít azon a tényen, hogy hatalmasat buktunk, de egy ingyen szendvicset talán mégis megér.

9. Nyerés vagy vesztés alapján ítéljük meg önmagunkat! Hiszen csak a nyúlbélák hagyják abba a játékot sorozatos vesztésnél. Az igazi játékosok addig játszanak, amíg tönkre nem mennek, vagy nagyot nem kaszálnak.

10. Legyünk babonásak! Csak azért tegyünk fel pénzt az egyik csapatra, mert a trénerük vezetékneve hat betűből áll és hat a szerencseszámunk.

Ha ezek után még mindig sikeresek vagyunk, akkor az csak is a szerencsével magyarázható.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lambert.blog.hu/api/trackback/id/tr902272590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imreimre 2010.09.08. 20:28:31

Szervusz Lambert !

Nem rossz , ez az ismertető máshol is megállná a helyét.

Üdv , Imre
sport tippek
süti beállítások módosítása