sport tippek

2010. szeptember 15. 21:58 - lambert

Kiből válhat profi szerencsejátékos?

A cikk írója igazán rövid de a lényeget megvilágító, helyzetet felismertető gondolatai sokat segíthetnek azoknak akik nem csak tessék-lássék módon vagy "ad uram de máris" hozzá állásal akarnak foglalkozni a sportfogadássa...........

                                                                                          üdv: Lambert

 

 

A legtöbb ember nem úgy tekint a sportfogadásra, mint hivatásra, ezért többnyire a professzionális szinten lévőket is sokszor rosszul ítélik meg. Az igazi profi tisztában van azzal, hogy gyors és könnyű haszonban nem túl sűrűn reménykedhet, nem alapozhat pl. biztos 70%-os nyerő helyzetekre. Nagy százaléka a hendikeppereknek abból él, hogy rossz tippeket ad irreális profitot ígérve, amellyel becsapja a hiszékeny embereket.

sportfogadásA sikeres játékosok ugyanúgy élik mindenapjaikat, mint az átlagember, azzal a különbséggel, hogy azzal foglalkoznak, amit igazán szeretnek és úgy osztják be az idejüket, ahogyan azt jónak látják, hiszen saját maguk beosztottjai. Általában véve a szerencsejátékosok inkább befektetőknek vallják magukat, és a szerencsejátékot a tőzsdével vonják párhuzamba.

Furcsán hangzik, de számtalan ismert profi távol él Las Vegas csillogásától. Bob McCune (legendás hendikepper, aki szakmai kiválóságnak számít) Arizonában telepedett le és csak ritkán látogatja meg a sivatagi kaszinóvárost. Bill Paxter pl. Georgia-ban lakik és Nevadában szintén keveset látható. Ez a jelenség nagyban az internet térhódításának és a benne rejlő szolgáltatásoknak köszönhető, mivel manapság a szerencsejáték ipar egésze majdhogynem online is vagy csak a világhálón zajlik.

Az átlagos játékos általában tájékozatlan, tétjei meghatározásánál az ösztöneire és az érzelmeire hagyatkozva elhamarkodottan dönt, valamint nem alkalmaz részletes helyzetfelmérést. Ha belegondolunk, egy érme feldobásánál 50% esélyünk van arra, hogy eltaláljuk a helyes oldalt és ebből kiindulva vajon van-e kilátásunk arra, hogy ez az arány magasabb lesz, mint 53%. A helyzet valóban kockázatos, főleg akkor, ha mindez nem megfelelő pénzkezelési módszerrel párosul. Ha nem vigyázunk, könnyen lecsúszhatunk a lejtőn. A sportfogadás és a szerencsejáték világa változó tényezőkön alapszik. Sportfogadás esetében, a tőzsdézéssel ellentétben, a teljes megjátszott összeget kockáztatjuk, viszont rövid időn (óránkon) belül megtudjuk az eredményt. A tőzsdézésnél ezzel szemben nem feltétlenül kockáztatjuk egész vagyonunkat, sok esetben csak bizonyos százaléka a pénzünknek a tét.

sportfogadás2000 játékon felül 55%-os nyerési aránynál a sportfogadó 1100 nyerő és 900 vesztes szituációban venne részt. Ha indulásnál pénzünk 1%-ával fogadunk, és utána, ha még nem is növeljük a fogadás összegét miközben vagyonunk is gyarapodott, akkor is évente 100%-os haszonra számíthatunk.

A sportfogadás tehát nem a könnyű meggazdagodás formája, mivel rengeteg ponton el lehet bukni, és, ha nem tárgyilagos a hozzáállásunk, valamint ha nem tudjuk érzelmileg megfelelően kezelni a helyzeteket, akkor könnyen hamar csődbe juthatunk. A sportfogadás üzlet.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lambert.blog.hu/api/trackback/id/tr862299144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
sport tippek
süti beállítások módosítása